Skip to content

bjmf-pris

Kongres: Skulderklap til BJMF

BJMFs metro-udlandsteam fik Basel Kamal-prisen for sin indsats for at organisere udenlandske arbejdere på metrobyggeriet.

På 3Fs kongres fik fagforeningens metro/udlandsteam stor anerkendelse for arbejdet med at organisere og skabe ordnede forhold for arbejderne på metroen.

Teamet fik overrakt Basel Kamal-prisen, der gives for en særlig indsats for integration og mangfoldighed i det danske samfund. Prisen er på mellem 10.000 og 20.000 kroner. Metroteamet har sammen med resten af fagforeningen og de mange udenlandske arbejdere på Metroen banet vej for ordnede forhold og vundet flere store sejre.

Anerkendelse og rygklap

På kongressen var det Silas Grage, Elo Hansen, Giuseppe D’Oriano og Rune Thor der tog imod prisen på vegne af hele teamet, der består af Carsten Bansholm, Jesper Weihe, Veronika Kirsa, Michael Severinsen og Robert Olejnik. Silas Grage sagde i sin takketale bl.a., at de ikke har arbejdet for at integrere metroarbejderne, men fordi de selvfølgelig skal have samme forhold som andre. Han takkede for prisen, fordi den er et skulderklap til og anerkendelse af det arbejde teamet har lavet og det giver noget til det fortsatte arbejde.

Back To Top